Sceme Training verkkosivusto avattu – pika-apua uusille toimijoille

Koulutuspalveluja ja mediatuotantoja tarjoava Sceme Training on avannut uudet kotisivut. Sivuston erityispiirre on, että se sisältää muun ohella pikakurssin työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin käsitteistä ja niiden merkityksestä. Kurssille voi hypätä kuin liikkuvaan junaan eli napauttaa mitä tahansa käsitettä etusivun yläpalkissa.

Pikakurssi antaa myös näytteen siitä, mitä asioita Sceme Training painottaa koulutuksissaan. Kurssien eräänä tavoitteena on avata kattavasti niitä tekijöitä, jotka edistävät työelämän laatua. Samalla selvitetään, millä keinoin hyvä tilanne saavutetaan kullakin osa-alueella.

Työsuojeluhenkilöstöllä on alkanut vuoden alusta uusi toimikausi. - Tuoreen työsuojeluvaltuutetun on helpompi ymmärtää asemansa ja toimenkuvansa, kun hän tutustuu yhteistoiminta-käsitteen täsmälliseen merkitykseen, painottaa Scemen vetäjä Hannu Tamminen. - Seuraavaksi sama ymmärrys on vietävä organisaatioon, jotta odotukset ja tarjonta kohtaavat, jatkaa Tamminen. Hän on toiminut työsuojelutehtävissä uransa aikana kolmella eri työpaikalla ja muistaa, miten oma asema ensin oli hakusessa.

Sivustolla on myös yhteydenottokenttä, jonka kautta voi kysyä neuvoja alan aiheista vapaasti. – Scemen neuvontapalvelu toimii vastavuoroisesti, kysyjä hyötyy, jos osaan vastata ja minä opin uutta, kun haen tietoa, kertoo elinikäisen oppimisen kannattaja Tamminen.

#scemetraining #nettisivut #tervetuloa